Finnish Design
since 1928

Skor

I vårt stora skosortiment hittar du slitstarka sommar- och vinterskor av hög kvalité för vuxna och praktiska barnvinterskor som är lätta att ta på. I vårt sortiment ingår dessutom ull- och korksulor, anatomiskt utformade sport- och memorysoft-sulor samt halkskydd för skor och varma filtsockor att användas i stövlar.  

Tack vare den fackkunskap och konsumentförståelse som vi samlat på oss under åren, är alla våra skor designade för att passa perfekt i ett nordligt klimat och för olika slags användning året om. Vid tillverkningen av skorna fäster vi uppmärksamhet vid valet av material och skornas kvalité testas under hela tillverkningsprocessen. Vid val av material tar vi hänsyn till hur hållbara de är. Alla våra skor tillverkas vid fabriken i byn Kuomiokoski i Södra Savolax och våra skor har beviljats symbolen Nyckelflaggan. 

Kuoma-skorna är framför allt kända för att vara bekväma, lätta och av hög kvalité. I vårt mångsidiga sortiment för barn hittar du, förutom den populära Putkivarsi-stöveln, lätta smuts- och vattenavstötande vinterskor med kardborreknäppning och snölås samt härliga första skor och filtstövlar. I vårt sortiment för vuxna hittar du vattenavstötande kängor, trendiga vinterstövlar och varma filtskor – och naturligtvis sköna sommarskor.

 

 

BARNKLÄDER

I vårt sortiment av vinterfriluftskläder för barn hittar du jackor och byxor, slitstarka overaller och varma mössor, allt tillverkat med yrkesskicklighet. I designen har vi fäst vikt vid samma saker som barn och vuxna värdesätter i Kuoma-skorna: att de är användbara, bekväma, varma och slitstarka.  

Alla Kuoma-kläder är gjorda av material som är vattentäta, andas och är slitstarka. Kollektionens mönster utgörs av underbara blommor och blad samt olika intressanta grafiska former. I färgskalan går Kuoma-skornas pigga färger igen, vilket gör det lätt att kombinera kläder och skor. 

Kolla in vår kollektion av fritidskläder och hitta din favorit! 

Alla fritidskläder är av finländsk design och de har beviljats symbolen Design from Finland.